pátek 27. července 2018

PALAT hozzájárult két segíti nyerni Tampa, Kane van egy másik trükk

ÖSSZEFOGLALÓ | két segíti szereznek szerdai NHL előre Ondřej Palát és ily módon formálva a jégkorong győzelem a Tampa Bay Carolina 4: 3 túlórát. A második kalap trükk három játékot pontozási Patrick Kane és elrendezve diadal Chicago 4: 1 felett Pittsburgh.

Palat a unibet kifizetés jégen volt öt a hat cél, hogy illeszkedjen a rendes játékidőben - három Tampa és két Carolina. 8 perc alatt hatalmi játék cél előtt vyškrábl korongot kapott az elmúlt Nikita Kučerova között körök Victor Hedman, aki megnyitotta a pontozást. A 51.percig, unibet online sport fogadás majd PALAT action előtt cél a 2: 2-ben hajtott lemezt a táma dó harmadban, és miután a lövés védő Jake Dotchina végződött korongot átfolyó Tyler Johnson cél.

Otthon aztán nyúlt unibet fogadás bónusz a győzelem a rendes játékidőben. amikor 56 perc elteltével vezetést Kučerov. De két és fél perccel a vége előtt a Lightning hagyta, hogy az egyenlítő saját teljesítmény játszani, és meg kellett tennie túlórát. Ebben a nyerő Lightning után döntött 46 másodperc a második gólt a mérkőzésen védő Hedman, aki sikeresen elvégezte egy ellentámadásból kettő az egyhez.

Kučerov át neki, amely az elmúlt négy párbajok szerzett tizenkét pontot. Hasonló gyakorlat utolsó teljesített a legjobban Tampa 2007 Vincent Lecavalier. „Amikor a korong a botot többnyire ki egy esélyt.Próbálom, hogy a legjobb, „mondta csapattársa Johnson.

Tampa nyerte a hetedik alkalommal az utolsó tíz játékok és az asztal Keleti Konfe rencia elvesztették csak három pont a múlt osztály promóciós helye a rájátszásban, amely tartozik a Toronto. Fordítva Hurricanes az elmúlt kilenc mérkőzést nyert csak egyszer.

Floridában még játszott vidám játék. az első időszakban felülmúlva az ellenfél az aránya 18: 4 és 31:16 összességében. „volt egy nagy kezdet. Hazaértünk alatt nagy nyomás. Fajta játék kell tudnunk nyerni, „megbánta csatár Lee Stempniak.

A lövő két cél Hedman egyetértett vele." Mi megmutattuk az első időszakban, ez teljesen elfogadhatatlan. Ha ma a két pontot szerzett Carolina, nem tudtunk vitatkozni vele szemben.Meg kell javítani „, mondta a svéd védelem.

VIDEÓ: Nézd meg a montázs a mérkőzés Tampa Caroline

Kane ellen Pittsburgh megerősítette a kiváló felvételi űrlapot. Az utóbbi tizenegy meccsek elérik tizenkét alkalommal, többek között hét alkalommal az elmúlt három. „Néha csak beragadt.


Nem hiszem, hogy ma én adtam a legjobb teljesítményt, de tudta, hogy esélye és a pontszám, „mondta unibet élő fogadás huszonnyolc csatár, aki javította az általános egyensúlyt a szezonban 27 gólt.

Az első csillag a mérkőzés mindazonáltal kijelentette kapus Scott Darling, aki hatástalanítani 36 37 lövést Penguins.A szignifikánsan és hozzájárult az a tény, hogy a Blackhawks nyerte az ötödik alkalommal a sorban, és biztosította a második helyet a táblázatban a nyugati konferencia mögött Minnesota.

Chicago - Pittsburgh 4: 1 (0: 0, 2: 1 2: 0)
célok: a 29., 57. és 60. P. Kane Pánik 40. - 38. Wilson. lövések célt: 29:37. Közönségek: 22012. Star játékos: 1. Darling, 2. P. Kane, 3. Schmaltz (összes Chicago).

Tampa Bay - Carolina 4: 3 OT. (1: 2, 0: 0, 2: 1 és 1: 0)
Célok: 8, és 61. Hedman (első PALAT) 51. Johnson ( PALAT) Kučerov 56. - 12. Hannifin 15, Ryan, 58 McClement. lövések célt: 16:31. Közönségek: 19092. Star játékos: 1. Hedman, 2. Kučerov 3. Johnson (összes Tampa).

unibet fogadások az interneten

1 komentář: